Pret tractari auto

tarife tractare

Firma de tractari auto din Bucuresti oferim servicii complete de tractare cu preturi incepand de la 100 lei

tractari auto bucuresti

Cat costa o tractare in Bucuresti

Stim ca pretul este de multe ori factorul decisiv atunci cand alegeti un serviciu de care aveti nevoie pe neasteptate. Nimeni nu isi doreste sa ramana cu masina in drum sau sa fie implicat intr-un eveniment rutier.

Atunci cand se intampla totusi, este important sa alegeti serviciul cel mai potrivit, in primul rand pentru a tine cheltuielile sub control. De exemplu, daca aveti pana la o roata si nu aveti roata de rezerva sau nu va descurcati cu inlocuirea rotii, puteti alege serviciul nostru de service mobil. In acest fel, vom stii ca nu este nevoie sa trimitem o platforma de tractare, ci este suficient sa trimitem un autoturism de mici dimensiuni care sa va ajute cu inlocuirea rotii.

In acest fel, costurile vor fi mai mici iar dvs. va puteti continua drumul fara probleme!

De asemenea, sunt situatii in care problemele pot fi de natura mecanica sau electrica - defectiuni care se pot remedia chiar la fata locului.

Raspundem oricarei solicitari de tractare indiferent de ora, de locul in care va aflati, de conditiile meteo sau starea carosabilului.

Nu trebuie decat sa ne sunati si un mecanic profesionist va ajunge la dvs. in cel mai scurt timp posibil. Serviciul este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Cat costa o tractare in tara

Daca ne solicitati pentru o tractare pe distante mai lungi, pretul va fi negociat telefonic in functie de distanta si servicii solicitate. De exemplu, daca o masina se afla intr-o rapa, va fi nevoie sa intervenim cu o platforma speciala care are un pret diferit fata de o platforma clasica.

Serviciul de asistenta rutiera mobila este disponibil non-stop, insa trebuie sa luati in considerare costurile suplimentare deplasarii daca autoturismul se afla la o distanta prea mare de noi.

Cu platforme de tractare moderne si experienta dovedita in cei peste 10 ani de activitate, va putem oferi certitudinea ca suntem peste concurenta din toate punctele de vedere.

Angajam doar cei mai buni soferi, ingineri si mecanici, fiecare având o istorie de excelenta in domeniul lor. Ne angajam sa va oferim cel mai complex serviciu de asistenta rutiera, tractare sau service mobil din Bucuresti si imprejurimi.

Stim cat de frustrant este sa ramai blocat intr-o intersectie din cauza defectiunilor, masina sa refuze sa porneasca dimineata sau sa aveti pana la o roata. Puteti conta pe noi in oricare dintre situatiile expuse. Detinem roti de schimb pentru aproape orice tip de autoturism. Ne sunati, ne spuneti ce model de autoturism aveti iar noi va aducem o roata de schimb pe care o vom monta in locul celei cu probleme.

In cazul in care autoturismul refuza de porneasca din motive de natura mecanica sau electrica, echipajul de asistenta rutiera se deplaseaza in cel mai scurt timp posibil si va incerca sa remedieze defectiunile daca avaria se dovedeste a fi una minora si nu afecteaza garantia autoturismului.

De ce sa ne alegeti pe noi
  • servicii complete: tractare, asistenta rutiera si service mobil
  • avem personal calificat cu grad de specializare
  • avem preturi mici cu posibilitati de negociere
  • oferim sfaturi utile si explicatii detaliate
  • oferim discounturi pentru firme pe baza de contract

Pentru tractari sau informatii suplimentare va stam la dispozitie: