Tractari Sector 3

Firma de tractari auto din Bucuresti oferim servicii complete de tractare, asistenta rutiera si service mobil in Sectorul 3: Balta Alba, Dristor, Titan, Unirii, Vitan, Muncii.

tractari sector 3

Tractari auto Bucuresti
Sector 3

Raspundem oricarei solicitari de tractare indiferent de ora, de locul in care va aflati, de conditiile meteo sau starea carosabilului.

Putem interveni cu platfoma de tractare intr-un timp foarte scurt in urmatoarele zone sau cartiere din Sectorul 3: Balta Alba, Dristor, Titan, Unirii, Vitan, Muncii.

Pentru a va oferi cel mai bun pret pe tractare, trebuie sa ne spuneti cu exactitate locul de preluare si locul sau adresa unde doriti ca autoturismul sa fie tractat. De asemena, detalii suplimentare precum marca si modelul masinii, motivul pentru care nu se poate deplasa (accident, defectiune tehnica etc), daca masina se afla intr-o rapa, pe camp sau intr-o zona greu accesibila ne ajuta sa calculam pretul corect sau sa trimitem masina de interventie potrivita.

Serviciile noastre de tractare, asistenta rutiera si service mobil nu se limiteaza doar la strazile si cartierele din sectorul 3. Ne deplasam inclusiv in zonele limitrofe cum ar fi iesirea pe DN1, A1, A2 sau A3 dar, de multe ori, traficul ne pune la grea incercare si nu putem promite ca ajungem la locul solicitat in timpul dorit de client.

Cu platforme de tractare moderne si experienta dovedita in cei peste 10 ani de activitate, va putem oferi certitudinea ca suntem peste concurenta din toate punctele de vedere.

Soferii nostri sunt mecanici desavarsiti, atenti si respectuosi, iar experienta castigata de-a lungul anilor este pusa la dispozitia dvs. in operatiuni de interventii rapide, profesionale, la preturi mai mici fata de concurenta.

Stim cat de frustrant este sa ramai blocat intr-o intersectie din cauza defectiunilor, masina sa refuze sa porneasca dimineata sau sa aveti pana la o roata. Puteti conta pe noi in oricare dintre situatiile expuse. Detinem roti de schimb pentru aproape orice tip de autoturism. Ne sunati, ne spuneti ce model de autoturism aveti iar noi va aducem o roata de schimb pe care o vom monta in locul celei cu probleme.

In cazul in care autoturismul refuza de porneasca din motive de natura mecanica sau electrica, echipajul de asistenta rutiera se deplaseaza in cel mai scurt timp posibil si va incerca sa remedieze defectiunile daca avaria se dovedeste a fi una minora si nu afecteaza garantia autoturismului.

De ce sa ne alegeti pe noi
  • servicii complete: tractare, asistenta rutiera si service mobil
  • avem personal calificat cu grad de specializare
  • avem preturi mici cu posibilitati de negociere
  • oferim sfaturi utile si explicatii detaliate
  • oferim discounturi pentru firme pe baza de contract

Pentru tractari sau informatii suplimentare va stam la dispozitie: