Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1. In concordanta cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, website-ul remorcari-tractari-auto.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele de identificare pe care ni le furnizati: nume, prenume, telefon sau adresa de E-mail.

2. Scopul colectarii datelor este: preluarea solicitarilor si/sau rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la serviciile achizitionate prin intermediul acestui website;

3. Website-ul remorcari-tractari-auto.ro NU solicita prin intermediul site-ului niciun fel de date cu caracter personal.

4. Website-ul remorcari-tractari-auto.ro NU va furniza numele, telefonul sau adresa de E-mail (daca ne contactati prin E-mail) a dvs. altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat.

5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Strada inclinata nr. 105, Bucuresti, va puteti exercita dreptul de blocare sau de stergere a datelor.

6. Informatiile prevazute la punctul 1. pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.