Tractari auto Bucuresti Sectorul 1

Tractări auto sectorul 1

 

Dispecerat non-stop: ✆ 0726 105 204

 

Dacă ați fost implicat într-un accident și aveți nevoie de tractare sau asistență, vă rugăm să ne sunați indiferent de oră. Pentru a fi siguri că vă oferim cel mai bun preț, trebuie să ne spuneți cu exactitate locul de preluare și locul / adresa de livrare, marca și modelul mașinii, motivul pentru care nu se poate deplasa (accident, defecțiune tehnică etc) dar și alte detalii ca de exemplu dacă mașina se află într-o râpă, pe câmp sau într-o zonă greu accesibilă. Avem nevoie de aceste detalii pentru ca tractarea mașinii să fie una de succes.

Putem interveni cu platfoma de tractare într-un timp foarte scurt în urmatoarele zone sau cartiere din Sectorul 1:

Aviatorilor
Aviatiei
Baneasa
Floreasca
Victoriei
Gara de Nord

sau în orice intersecție / cartier / zonă rezidențială din sectorul 1.

În cei peste 10 ani de experiență ne mândrim cu sutele de clienți multumiti pe deplin de serviciile prestate. Șoferii nostri sunt mecanici desăvârșiți, atenți și respectuoși, iar experiența câștigată de-a lungul anilor este pusă la dispoziția dvs.  în operațiuni de intervenții rapide, profesionale, la prețuri mai mici față de concurență. Ne dorim să câștigăm în fiecare client un prieten mulțumit care să ne poată recomanda ulterior cu încredere.

Serviciile noastre de tractare, asistență rutieră și service mobil nu se limitează doar zona de nord a Bucureștiului. Facem eforturi să acoperim zone cât mai mari, inclusiv în zonele limitrofe cum ar fi ieșirea pe DN1 au A3 dar de multe ori, traficul ne pune la grea încercare și nu putem ajunge la locul solicitat în timpul dorit de client. Însă oriunde locuiți în București și doriți servicii de calitate la prețuri corecte, sunați-ne pe noi și vom face tot posibilul ca dvs. să fiți mulțumiți de alegerea făcută.

Tractari auto Bucuresti Sectorul 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus
SUNĂ ACUM!